Realisatie door: Webvriend 

Zonwering

Een gezellig terras, de warmte uit uw woonkamer houden, of gewoon omdat het fraai staat aan de gevel. Een uitvalscherm, markies of terrasscherm kan voor u op maat gemaakt worden, geheel aangepast aan uw wensen. Wij kunnen u prima voorlichten m.b.t. alle voor- en nadelen van de vele modellen.

Rolluiken.
Rolluiken bieden u de bescherming en privacy die u wenst. Door de isolerende werking van rolluiken bespaart u elk jaar weer op uw gasrekening! Handbediend of elektrisch, inbouw of opbouw, in combinatie met kunststof kozijnen, alles is in principe mogelijk!

Screens.
De Screenbox van SunCircle laat zien hoe een praktische zonwering een toegevoegde waarde voor uw woning wordt. De kap, geleiders en onderlijst zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium.

Markiezen
D mooiste vorm van zonwering van vandaag de dag is de markies. De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies ook een verfraaiing voor de gevel.

UitvalSchermen
Uitvalschermen geven een sublieme bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ze zijn geschikt voor elk type raam in een woning, waarbij een doorloop onder het scherm niet nodig is.

Terrasschermen
Naast het feit dat het de zon weert, creert het een schaduwrijke terrasruimte. U kunt er vrij onderdoor lopen en dat maakt het geschikt om te plaatsen boven openslaande deuren. Een terrasscherm is een uitstekende manier om uw huis naar buiten toe te verlengen.

Laat uw door ons informeren naar de mogelijkheden in uw situatie en neem contact met ons op.